Vecinatatile Botanique Luxury

BOTANIQUE LUXURY este situat în una din cele mai căutate zone private ale orașului Iași cu acces către toate celelate zone, unde aerul este cel mai ozonizat și panorama este feerică: distanța dintre stejarii seculari din Gradina Botanică și terasa ta privată este de 5,00-10,00 m.

Traieste o experienta luxurianta unica prin achizitia unui imobil unde distanta dintre stejarii seculari din Gradina Botanica si terasa ta privata este de numai 5-10 metri.

Grădina Botanică din Copou este refugiul perfect pentru relaxare, unde poți învălui simțurile în frumusețea plantelor și liniștea naturii.

Palas Mall oferă o varietate captivantă de magazine, restaurante și distracție sub același acoperiș, aducând unicitate și comoditate în experiența ta de shopping.

Lângă noul complex rezidențial de lux se află școli de înaltă calitate, oferind locuitorilor acces facil la educație excelentă pentru copiii lor (ex: Colegiul National Costache Negruzzi, Școala Carol I etc.).

Rafinatele restaurante din zona (La Conac, Oscar, Blue Aqua etc.) îți deschid porțile către o călătorie culinară captivantă, unde aromele autentice și atmosfera primitoare se împletesc armonios.

In zona ai la dispoziție o rețea eficientă de transport public, cu autobuze, tramvaie, statie de taxi etc. ce te conectează rapid cu alte zone ale orașului, asigurându-ți o mobilitate ușoară și comodă.

Background

BOTANIQUE LUXURY

Gradina Botanica

Shopping

Educatie scolara

Restaurante

Transport

Cultura

Untitled-5

Transport in comun

transport

Parcuri, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii

Loc de joaca 1

Educație primară

Untitled-7

Your Private garden paradise